Levyt POLYURETAANI - FOAM PIR Therma

Levyt POLYURETAANI – FOAM PIR Therma

PIR-levyt on tuote saavuttaneiden energian ja parhaan mahdollisen ratkaisun lämmöneristykseen saatavilla markkinoilla. PIR vaahto on yleisin valinta lämmöneristys, sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Levyt PIR voit säästää yli 100 kertaa enemmän energiaa kuin niiden tuottamiseen käytetyt. Jossa poliuretanowi PIR voi säästää noin 40% hukkaan energiaa verrattuna eristämätön rakennuksessa, paljon enemmän kuin muilla termoizolatorów saatavilla markkinoilla.

Plate PIR vaahto therm on vastustuskykyinen kosteuden läpäisyä ja herkkä ilman tunkeutuminen ja tarjoaa siksi jatkuvasti mukavasti raitista ilmaa talossa. Kosteus ei tunkeudu huoneisiin, ei muodostanut kastepiste, mikä voi johtaa kehittämiseen haitallisten hometta ja homeen. Umpisoluinen rakenne ja lisääntynyt vaahdon tiheys emolevy tarjota korkea terminen stabiliteetti koko rakennuksen käyttöiän, muuttamatta parametrit eristyksen.

Suuri etu polyuretaani levyjen PIR on monipuolisuus niiden käyttöä. Tämä johtuu siitä, että samaa teknistä tekijöiden lisäksi helppokäyttöisyys ja puute erityisiä asennusta koskevia vaatimuksia. Niitä käytetään erityisesti asuntorakentamisessa ja teollisuuden ja kaupan.